Ofte stillede spørgsmål

Her kan du læse om de oftest stillede spørgsmål, som vi støder ind på, når vores brugere opretter opgaver på WorkXpress.


Hvad er prisen for at oprette en opgave på WorkXpress?
Servicen er ganske enkelt gratis og koster ikke noget, at oprette en opgave hos WorkXpress.


Formidlings processen mellem dig og fagfolkene er gratis og du afregner direkte med virksomheden. WorkXpress har intet med betaling at gøre af det fuldførte arbejde. Virksomhederne abonnerer hos WorkXpress til at modtage opgaver.


Forpligter jeg mig til at benytte mig af?
Nej, dette er en gratis og uforpligtende tilbud, som man ikke er forpligtet til at gøre brug


Hvad sker der når opgaven er oprettet?
Efter at opgaven er oprettet på WorkXpress, vil du efterfølgende blive kontaktet, først på enten på mail eller telefonisk alt efter hvad du selv vælger. Der kan være situationer hvor fagfolkene vil have yderligere informationer omkring opgaven før de giver et tilbud. Som udgangspunkt vil besked kommunikation foregå på WorkXpress. De kan i ny og næ være tidspunkter, hvor virksomheder enten har meget travlt eller at opgaven er simpelthen for lille til at varetage den. I disse situationer er desværre ikke noget at gøre end at lede efter andet steds.


Hvilken typer af opgaver kan WorkXpress hjælpe?
Alle typer af opgaver kan varetages af fagfolk. Vi skal dog gøre opmærksom på at opgaver af større omfang sandsynligvis vil virke mere attraktive for fagfolk. Inden opgaven bliver varetaget af en fagmand, er han eller hun nødt til at gøre sig overvejelser om det økonomisk og tidsmæssigt kan svare sig at varetage opgaven.


Hvordan får jeg et tilbud?
De fleste fagfolk foretrækker at tage direkte kontakt til kunden, da man bedre kan spørge specifikt ind til opgaven og dermed allerede give et pris overslag.


Hvis opgaven er af større omfang , skal der måske beregnes tidsforbrug, materialer og pris.
Efter at man har aftalt med en fagmand, må man gerne kontakte fagmanden for at følge op på aftalen.


Hvordan får jeg oprettet en aftale?
Dette sker via vores hjemmeside WorkXpress.dk hvor du skriver den branche din opgave vedrører. Efterfølgende skal du udfylde vores kontakt formular, hvorefter du beskriver din opgave samt vælger tid og sted for, hvor din opgave skal udføres. Helt til slut skal du læse og godkende vores brugerbetingelser og derefter trykke send. Så vil den fremtidige dialog være mellem dig og de fagmænd, der kommer til at byde på opgaven.


Kan jeg ringe til WorkXpress for at få et tilbud på min opgave?
Nej, desværre så kan man ikke ringe til WorkXpress for at indhente tilbud på sin opgave, da vi kun fungerer som et bindeled mellem dig og de rette fagfolk. Vi er ikke i besiddelse af prislister og vi ser heller ikke de tilbud man får som kunde.


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker hjælp til at få oprettet en opgave eller blot har spørgsmål til hele processen.