Opret opgave og bruger

Elektriker, når du har brug for det!

Har du brug for en elektriker, men har svært ved at finde den helt rigtige til netop din opgave? Det kan WorkXpress hjælpe med. Du skal blot udfylde skemaet med din opgave, samt dine oplysninger, og så kan vi finde elektrikeren, der kan opfylde dit behov.

Der findes mange elektrikere på markedet, og flere har specialiseret sig i bestemte grene af elinstallation. Det er ikke altid nemt at gennemskue, hvilken der er den rette for dig, og det kan tage lang tid at hænge i røret med de forskellige. Især når der er tale om en akut situation. Vi kan spare dig for de problemer! Du skal kun een gang fortælle om din opgave eller problemstilling i dette skema, så tager WorkXpress den derfra og du kan koncentrere dig om vigtigere ting.

Elektrikere til erhverv og private

Måske har din virksomhed brug for reparation eller installering af store eller små elektriske anlæg, eller måske du skal have udskiftet alle dine stikkontakter derhjemme? Det er sjældent et problem for en elektriker. Men det kan dog være svært at gennemskue, hvilken elektriker, der kan udføre din opgave til den ønskede kvalitet og pris. Det er derfor, du har WorkXpress! Vi klarer nemt og hurtigt videreformidlingen til den elektriker, der kan hjælpe dig med din problemstilling.

Det er vigtigt ikke selv at prøve kræfter med elarbejde. Omgang med elektricitet er risikofyldt, og det er derfor vigtigt at finde en uddannet elektriker, der ved noget om strøm. Det kan derfor også være svært at finde ud af hvilken elektriker, man har brug for, og hvad præcis der skal laves, hvis man ikke kender til det. Bare rolig, vi hjælper dig! Når du har udfyldt skemaet, er det muligt at vedhæfte et billede, så det er nemt og hurtigt for elektrikeren at se problemet.