Opret opgave og bruger

Gartneren sørger for din have

Finder du din have uoverskuelig? Eller har du svært ved at finde tiden til at sørge for at din have står pænt hele sommeren? Eller vil du hellere prioritere tiden på at nyde haven uden at skulle bruge tid på at holde den? Ligegyldig din årsag, så har vi løsningen! Lad os finde din havemand, så du ikke behøver at spekulere på om græsset er slået, planterne sået, og æbletræerne beskårede.

En gartner kan sørge for mange ting i din have. Lige fra at anlægge haven fra bunden til at passe og pleje den efter dine ønsker og behov. Skal du have klippet din hæk, ordnet dine frugttræer, plantet en køkkenhave, eller gravet de gamle buske op, så kan WorkXpress hjælpe dig med at finde den helt rigtige havemand til jobbet.

Har du brug for hjælp til din have?

Der er mange, der nyder deres have ved at gå tur i den, dufte til blomsterne, smage de friskplukkede pærer og jordbær, og samle krydderierne til aftensmaden. Det kan du også komme til uden at skulle bekymre dig om alt besværet ved vedligeholdelsen. Du kan komme til at nyde livet i fulde drag i din nye have.

Måske din have er forsømt? Eller ønsker du at din forhave står flot og indbydende til dine gæster? Så er det en gartner, du skal have fat i. Gartneren sørger for mange forskellige opgaver i din have. Om du ønsker høj- eller staudebede, belægning i din havegang, gårdsanretninger eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig med formidlingen til din nye havemand.

Alt du skal gøre er at udfylde skemaet med din opgave i haven, samt dine informationer, så finder vi den helt perfekte gartner til at hjælpe dig med din have, indgangsparti, gård eller køkkenhave.