Opret opgave og bruger

Nyt gulv eller gulvafslibning?

Det kan være svært at vælge om man skal nøjes med en afslibning af sit gamle gulv i københavnerlejligheden, eller om det måske ligefrem er nødvendigt med en grundig gulvafhøvling i stedet. Eller måske det bare var smartere at få lagt et nyt gulv? WorkXpress kan formidle kontakten til flere fagmænd med speciale i gulve, så du kan få kvalificeret rådgivning.

Har du slidt lakken af dit gulv, eller er du ved at istandsætte dit studio, så det fremstår råt og industrielt som en newyorkerlejlighed? Et afslebet gulv kan være med til at skabe den helt rigtige stemning i dit hjem, som var det taget ud af Boligmagasinet. Vi forsikrer dig om at dine gæster vil bemærke det straks, når de kommer på besøg.

Få kvalificeret ekspertise til dit gulv

Det er selvfølgelig muligt selv at lægge sit gulv, men ofte er det både nemmere og smartere at få en fagmand til at gøre det, så du er sikker på at det er udført med stor ekspertise. På den måde undgår du også revner og buler i dit gulv.

Mange gulve kan leveres som såkaldte klikgulve, hvilket kan få de fleste til at kaste sig over projektet selv. Selvom det synes nemt, kan det hurtigt gå galt. Der skal tages højde for mange ting, såsom ujævnheder i det eksisterende gulv og varme/kuldepåvirkning, og det kræver specificeret og kvalificeret ekspertise fra en fagmand.

WorkXpress hjælper dig med at finde den rette gulvlægger eller gulvsliber til at udføre dit projekt. Vi gør processen nemmere for dig ved at du blot skal udfylde skemaet, hvor du beskriver dine gulve - eller de ønskede gulve, og så finder vi dygtige fagfolk til dig.