Opret opgave og bruger

Har du brug for en maler?

Er du lige flyttet i et nyt hus, eller trænger dit hjem bare til en ny farvepalette? Så kan vi hjælpe dig med videreformidlingen til den helt rigtige maler!

En maler står ikke kun for malingen af dine vægge og lofter, men også meget mere. Om du skal have fixet din stuk, have spartlet, sat væv, filt eller tapet op, så kan en maler klare jobbet for dig.

De sørger endda for at afdække, så du ikke får maling alle andre steder end på dine vægge. Slip for besværet og lad de professionelle tage sig af arbejdet, så du kan nøjes med at bruge tiden på at udtænke den helt rigtige farve til dine vægge, mens du nyder en kop kaffe. Du kan uploade en opgave her og dermed sende din opgave ud til et hav af kompetente malere, som alle vil være i stand til, at hjælpe dig. Vi sørger for, at du hurtigt får svar på opgaven og ikke mindst får løst problemet hurtigt. Det er gratis, at benytte WorkXpress.

Undgå helligdage

Vi kender det alle. Nogle gange er det nemmere lige at gøre tingene selv. Man kaster sig over malerarbejdet uden at have haft en pensel eller malerrulle i hånden, og går i gang med arbejdet. Måske man er tilfreds, når det sidste penselstrøg er udført. I alt fald lige indtil malingen tørrer og lyset fra solen falder således at du pludselig får øje på alle de steder, hvor malingen ikke dækker helt. De frygtede helligdage. Du spotter også nu, at du i processen ikke har opdaget at malingen har klattet på gulvet, og panelerne har interessante men uønskede mønstre.

Både besværet og frustrationen kan vi spare dig for! Inden du kaster dig ud i at påføre malingen, så udfyld skemaet med din maleropgave og fortæl os, hvilken type malerarbejde, du ønsker udført. Så kan vi hjælpe dig med at finde maleren, du har brug for. Vi forsikrer dig at du vil undgå helligdage og malerpletter på sofaen, når du vælger en maler igennem WorkXpress.