Opret opgave og bruger

Få hjælp til, at fjerne sneen eller salte fortorvet.

Det er lovpligtigt, at rydde sin indkørsel eller opgang, så postvæsenet eller andre ikke falder grundet is eller sne foran dit hjem. Det betyder dog ikke, at lysten eller kræfterne til dette er der, og derfor kan du igennem WorkXpress let og elegant uploade en opgave. Det er langt nemmere, end at skulle rydde dit fortov eller indkørsel selv. Det er samtidigt en vigtighed for sikkerheden, at folk ikke kommer til skade ved, at bevæge sig ude foran dit hjem. Mange skader kunne være undgået med denne service.

Snerydning udbydes af mange og naturligvis kun i vinterhalvåret, hvor det er relevant. Derfor er det ekstra vigtigt, at du udformer en god og beskrivende opgave, hvor det er overskueligt, hvor mange meter det drejer sig om, samt hvor stor en grund er. Det skal også fremgå, hvornår på dagen du ønsker, at få ryddet din grund.

WorkXpress har gjort det ekstremt nemt, at komme ud med din opgave til vores mange følgere. Det betyder blandt andet, at snerydning ikke længere er en pine, som du behøver at tænke på. Lad os klare den, alt imens du bruger tid på noget, som er langt sjovere og mere værd for dig. Sut med de kolde vintermorgener, hvor man skovler sne inden dagen rigtig begynder.

Når den kolde periode kommer, så vær ude i god tid med din opgave. Det kan starte med saltning og derfra snerydning, hvis det bliver nødvendigt. Er du for sent ude, kan det være, at du ikke slipper alligevel, da det som sagt er obligatorisk ved sne eller isfald. Skulle du være så uheldig, at en fremmede væltede på din grund, vil du være i gode hænder ved en advokat. Derfor er det en langt bedre løsning, at du uploader din opgave til os, og vi sikrer, at der kommer styr på snerydningen.