Opret opgave og bruger

Vinduespudsning til dig, der vil have tid til andet

Vil du gerne nyde solens stråler igennem dine vinduer? I en hektisk hverdag er det ikke altid at man når at sætte tid af til at pudse sine vinduer. Det kan vi hjælpe med! Hvis du har snavsede vinduer, har vi den rette vinduespudser til at gøre din udsigt bedre!

Vi er selv overraskede over hvor hurtigt vinduer bliver beskidte. Osen fra de forbikørende biler, pollen fra forårets skønne blomster, fugleklatter, og måske endda aftryk af fugle, der ved et uheld er fløjet ind i dit vindue. Alt sammen er med til at gøre dine vinduer snavsede, og med beskidte vinduer følger et gråt og trist udsyn på livet udenfor. Det er der råd for hos os. Hos os slipper du for at gøre det selv, for vi står klar til at sørge for at dit udsyn bliver skinnende og lyst!

Spar dig selv besværet ved at gøre det selv

Vi forstår dig. Vinduesvask og -pudsning er ikke en nem opgave at klare selv. Selvom man overholder de mange gode husmoderråd, bliver det bare aldrig helt ligeså godt som det resultat en professionel kan præstere. Vinduerne ender måske med striber eller fedtpletter, som du i frustration ihærdigt forsøger at skrubbe væk. Vi kan spare dig alt besværet! Send din opgave videre til os, og vi sørger for at dine vinduer bliver blanke, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting i livet.

Lad os hjælpe dig - nemt og hurtigt!

Det eneste du skal gøre er at udfylde skemaet med antallet af vinduer, du ønsker at få pudset, samt dine informationer, og så klarer vi resten.